menu preloader

March 31, 2022

Gutzandglory en Comeos geven om toegankelijk winkelen

Gutzandglory en Comeos geven om toegankelijk winkelen

Na consultatie besloot Comeos om voor de communicatie voor het nieuwe lange termijninitiatief CommerceCares samen te werken met Gutzandglory. De opzet? Werken aan een maatschappij zonder beperking voor mensen met een beperking. Daar kunnen wij alleen maar ja tegen zeggen!

Winkelen – online of offline – is niet voor iedereen even evident. Met het collectief CommerceCares lanceert Comeos, samen met Inter en CaWaB, bij zijn leden verschillende initiatieven om de toegankelijkheid van de Belgische handelszaken te verbeteren. Die leden zijn de grotere spelers in de Belgische handel en diensten die samen meer dan 550.000 mensen tewerkstellen.

Wij begeleiden Comeos bij de branding, het communicatieplan, de interne communicatie onder de leden en de publieke component van de campagne.

Het communicatieplan voor dit project omvat zowel de interne communicatie voor de medewerkers van de leden als de externe communicatie voor het ruimere publiek. Ook PR wordt een belangrijke pijler van het project. Wil je er alvast meer over weten? Dat kan hier: https://commercecares.be

Previous Post
Next Post