menu preloader

February 24, 2021

Gutzandglory lanceert De Baarlekorf op woningmarkt

 Gutzandglory lanceert De Baarlekorf op woningmarkt

Voor onze klant bouwpromotor LOYD lanceerden we onlangs 'De Baarlekorf' in de markt, een woonproject in Drongen met een mooi verhaal.

Iedereen wil graag een knusse thuis waar het fijn wonen is. En als die thuis in een bruisende en hechte buurt ligt, is dat alleen maar een pluspunt, toch? Exact. Net daarom ontwikkelde onze klant LOYD 'De Baarlekorf', een nieuwbouwproject te midden van het groen en vlak bij Gent. Een plek waar iedereen, van happy single tot levensgenieter op rust, een duurzame thuis vindt. En die thuis kan een woning of appartement zijn. Er werd zelfs gedacht aan ouderen die graag begeleid zelfstandig wonen, want in De Baarlekorf zijn er ook enkele assistentiewoningen beschikbaar.

In De Baarlekorf is er dus ruimte voor iedereen, en net dat is de sterkte van het project. Want generaties die samenwonen, versterken elkaar. Om dat warme 'generatielang wonen'-gevoel kracht bij te zetten, ontwikkelden we een warme huisstijl met enkele herkenbare grafische elementen die onder andere wordt doorgetrokken op de website. Daar kunnen potentiële kopers de projectplannen en het projectboek downloaden dat we voor De Baarlekorf creëerden.

Ook in de fotografie en de key visual trokken we het gemoedelijke karakter van De Baarlekorf door.

_W5A3054.jpg

Om het branding verhaal van De Baarlekorf helemaal af te maken, leverden we ook werfsignalisatie, visitekaartjes, flyers en een brochure op.

Geïnteresseerd in het project? Neem dan zeker een kijkje op de website.

Previous Post
Next Post