menu preloader

December 02, 2021

Goed rapport: twee keer BOCA Silver voor HOGENT

Goed rapport: twee keer BOCA Silver voor HOGENT

Tot nader order houdt ons geloof in de mensheid en in de jury van de BOCA’s stand. Op de uitreiking van de ‘Best of Content Awards’ mocht Gutzandglory twee keer het podium op. We wonnen twee Silver awards voor onze HOGENT-case in de categoriën ‘Highest conversion response from a content program’ en ‘Best use of ambassadors in a content program’.

Da’s niet meer dan verdiend, als je de resultaten ziet die we met onze campagne behaalden. Omdat COVID plots geen fysieke opendeurdagen op de hogeschool meer toeliet, gooiden we onze 'Geef de wereld het beste van jezelf’-
campagne helemaal om en gingen full-force online. We lieten enkele studenten en ex-studenten ambassadeur spelen voor HOGENT via videofilmpjes en live chats. Ondanks een beperkt mediabudget (10K) haalden we zo’n 22.000 chat portal bezoekers (meer dan 100 chats per dag), onze Google display banners en ads scoorden 4,8 miljoen views, en via social media bereikten we 500.000 mensen met 10 miljoen views. Eind goed, al goed: HOGENT noteerde 5,37% meer nieuwe inschrijvingen dan het jaar ervoor. Of om het met vakjargon te zeggen: geslaagd!

Bekijk hier onze case movie

Previous Post
Next Post