menu preloader

December 08, 2016

Wanted: jr. creative team (AD & copy), artdirector & jr. designer

Wanted: jr. creative team (AD & copy), artdirector & jr. designer

Om onze sterke groei van dit jaar op te vangen en verder creatief te evolueren, zijn wij dringend op zoek naar volgende profielen:

Junior creative team (AD & copy)

Jullie hebben een eerste ervaring in een nationaal en zeer creatief bureau. Jullie zijn leergierig en hebben tonnen goesting om baanbrekend creatief werk te maken. 

Jullie denken enorm digitaal en activerend. Maar steeds vertrekkend van een geweldig inzicht. Jullie willen graag op een podium staan. In Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld.

Artdirector

Je hebt minimum 3 jaar ervaring, ook in een nationaal en zeer creatief bureau. Je denkt heel geïntegreerd en bent overtuigend in elk touchpoint. Je denkt on, off, above, below, through, whatever the line. Je wil sterk werk maken, samen met onze copywriter. Je krijgt een kick van een goed idee maar ook van een feilloze uitvoering. Je wil graag dat je werk gezien wordt. En je wil ook wel op dat podium staan.

Junior designer

Je hebt een eerste ervaring in een vet design- of reclamebureau. Je vertaalt creatieve concepten en rechtstreekse briefings naar spraakmakende designs, zowel in een offline als een online omgeving. Je bent helemaal mee met wat er in designland gebeurt. Je beheerst Adobe CS perfect en hebt een zeer stevige kennis van webdesign. You rock.

Heb je er zin in? Mail naar kris@gutzandglory.be met vermelding van het profiel en stuur je cv, portfolio en je motivatie mee. Tot snel!

Previous Post
Next Post