menu preloader

August 18, 2021

Beaphar en Gutzandglory houden parasieten buiten

Beaphar en Gutzandglory houden parasieten buiten

We houden allemaal van huisdieren. Honden en katten beschouwen we zelfs als familie. Maar we haten allemaal parasieten. Die vlooien, teken en luizen wil echt niemand in huis.

Zeker in de zomer kunnen parasieten een echte plaag zijn voor katten en honden. En als zij die kleine akelige beestjes binnenbrengen in huis, dan zitten ook hun baasje en het hele gezin ermee verveeld.

Beaphar vroeg om een B2B- en B2C-campagne te bedenken voor COMBOtec, een premium antiparasietenmiddel dat niet alleen zeer doeltreffend vlooien, teken en bijtende luizen doodt, maar ook de omgeving van het behandelde dier beschermt door de ontwikkeling van eitjes, larven en poppen tegen te gaan.

0001.jpg

De key visual die we bedachten, laat een jongetje zien dat binnen aan het spelen is in het gezelschap van een hond, een kat, of beide - COMBOtec bestaat immers in twee varianten. Opvallend detail: er staan speelgoedhekjes opgesteld met een verbodsteken voor vlooien, teken en luizen. Zo is duidelijk dat COMBOtec niet alleen het huisdier maar het hele huis bevrijdt van parasieten.

De campagne loopt momenteel in Italië en Nederland. We maakten een printadvertentie, landing page, banners en digital ads, en materiaal voor in-store en retailcommunicatie. Gutzandglory ontwierp ook de nieuwe packaging binnen de vernieuwde merkpositionering.

Beaphar new branding_Pack shots.jpg
Previous Post
Next Post