menu preloader

January 07, 2016

Dri?gend co^py e,n aD ghezocjt

Dri?gend co^py e,n aD ghezocjt

Het gaat goed met ons, dank je. Zo goed zelfs dat we dringend creatieve versterking nodig hebben om een aantal nieuwe klanten te verwennen.

Copywriter

Je bent een conceptuele denker die helemaal mee is met alle communicatiekanalen. Je kan verhalen vertellen. Je kan conversaties managen. Je kan activeren en je eigen draai geven aan elk buzzword van de dag. Je eet digitaal als ontbijt maar ook analoog als lunch. Je weet hoe je mensen hun aandacht kan verdienen. Natuurlijk schrijf je ook zonder fouten. Je hebt minimum 2 jaar ervaring in een creatief bureau. Je zal in team werken met een straffe AD die alles weet van man buns.

Senior artdirector

Ook jij bent een conceptuele denker die helemaal mee is met alle communicatiekanalen. Je hebt genoeg ervaring om lekker oldskool tot in de puntjes te executeren. Maar bent ook fris genoeg om te weten wat pakweg OTT wil zeggen. Je bent niet alleen met vorm bezig, maar evenveel met inhoud. Je weet hoe je merken bouwt. En activeert. Je weet hoe je mensen hun aandacht kan verdienen. Je bent een artdirector pur sang. En je hebt minimum 5 jaar ervaring in een creatief bureau. Je werkt in team — en ook een stukje zelfstandig — met een geweldig bebaarde copywriter.

Heb je er zin in? Mail naar kris@gutzandglory.be met vermelding van het profiel en stuur je cv, portfolio en wat motiverende woorden mee. Tot snel!

Previous Post
Next Post