menu preloader

December 19, 2015

Wij zoeken een Office Manager / Management Assistant

Wij zoeken een Office Manager / Management Assistant

Gutzandglory groeit verder in Gent en heeft vandaag een team van 16 sterk. Om een en ander mee in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een Office Manager / Management Assistant.

Het gaat om een heel diverse job, met drie grote opdrachten.

1/ Als Office Manager beheer je alles wat met ons kantoor en de praktische kant van onze organisatie te maken heeft. Je staat in voor het onthaal, de kantoorbenodigdheden, je houdt contact met alle office-leveranciers (IT, schoonmaak, veiligheid, welzijn,…), en organiseert alle teamactiviteiten.

2/ Als Management Assistant ondersteun je het executive management door allerlei praktische en administratieve kwesties te onderzoeken, voor te bereiden of te finaliseren. 

3/ Als Financial Assistant ondersteun je de Financial Director en de accounts voor facturatie. Je beheert administratief de offerte- en facturatiestromen tussen leveranciers en het bureau in het ERP.

Idealiter doe je deze job al in een reclamebureau. Maar alle talent is welkom. We zoeken vooral iemand met sterk organisatietalent, bewezen communicatieve vaardigheden, veel enthousiasme en een open geest.

Stuur je CV en een korte motivatie naar Wolf Florizoone op wolf@gutzandglory.be

Previous Post
Next Post