menu preloader

September 28, 2020

Gutzandglory en XLBoom gaan voor XL designproject

Gutzandglory en XLBoom gaan voor XL designproject

Samen met Mundo Digitalis namen we de website van het Belgische designmerk XLBoom onder handen. Tegelijkertijd creëerden we ook een webshop, zodat iedereen ook van thuis uit kwalitatief design kan shoppen.

XLBoom verkoopt kwalitatieve designproducten die in opdracht van het merk gemaakt worden door verschillende ontwerpers. Het merk was al een grote speler op de B2B-markt en wil vanaf nu ook de harten van de consumenten veroveren. Om die missie succesvol aan te vatten, wilde XLBoom een hedendaags ogende website en bijbehorende webshop. De site moet inspireren, de webshop moet – uiteraard – aanzetten tot verkoop.

Voor het design van zowel de webshop als de vernieuwde website werkten we met assymetrische blokken. Qua kleurgebruik gebruikten we naast de typische XLBoom kleuren zwart en wit ook zachte grijstinten. Deze kleurcombinatie highlight op de juiste plekken o.a. call to actions en producteigenschappen.

Onder andere door het toevoegen van een overzichtelijk menu en filtermogelijkheden, vergrootten we meteen ook de gebruiksvriendelijkheid van zowel website als webshop. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn!

Previous Post
Next Post