menu preloader

January 31, 2018

We want you, we want you, we want you as a new recruit (5x)

We want you, we want you, we want you as a new recruit (5x)

Om het groeiend aantal klanten sterke creatieve oplossingen te kunnen blijven bieden, zijn wij dringend op zoek naar volgende profielen:

Senior brand designer

Je hebt een ruime ervaring in brand design die je kan bewijzen aan de hand van een stevig portfolio. Best heb je die opgebouwd bij een top-notch design- of communicatiebureau.

Je zet niet alleen graag de grote lijnen uit, maar ook de punten en de komma’s. Je hebt een maniakaal oog voor detail en schrikt niet terug van uitvoerige, complexe opdrachten, zowel in tijd als in volume. Je bent gedreven, nauwgezet en kan zelfstandig werken. Maar je speelt geen soloslim. Je kan minstens 2 minuten lang designblogs opnoemen. Je kent Adobe Creative Suite vanbinnen en vanbuiten. Je beheerst design in alle off- en online kanalen. Je kan werken voor merken in een internationale context. Je kan brand guidelines uitzetten én implementeren. Als je ervaring hebt in packaging en retail design of fotografieskills hebt, dan zijn dat zonder twijfel extra punten. Je kent zelfs iets van design strategy én spatial design? We love you.

Dit ben jij? Mail dan snel je CV, portfolio en motivatie naar kris@gutzandglory.be

Creative team (AD + copy)

Jullie hebben enkele jaren ervaring in een (inter)nationaal en creatief relevant bureau. Jullie portfolio bulkt van de sterke ideeën in elk mogelijke categorie. Of buiten categorie.

Jullie zijn concept providers pur sang. Jullie verkennen touchpoints met de vingers in de neus. Jullie zijn zowel oldskool als newskool tegelijk. Jullie zijn jong genoeg om niet cynisch geworden te zijn, oud genoeg om niet meer naïef te zijn. Jullie willen baanbrekend creatief werk maken, gebaseerd op betekenisvolle insights. Maar ook craftmanship vinden jullie belangrijk. Jullie art direction en copywriting skills zijn voor jullie essentieel om het idee to the fullest te exploiteren. Jullie krijgen ook de kans om dat ten volle te bewijzen. Je voert bij ons altijd je eigen ideeën uit. Punt.

Dit zijn jullie? Mail dan snel jullie CV, portfolio en motivatie naar kris@gutzandglory.be

Artdirector

Je hebt een aantal jaren ervaring in een (inter)nationaal en creatief relevant bureau. Je bent je copywriter grondig beu. Of je huidige bureau, dat kan ook. Je hebt een book vol straf werk.

Je denkt heel geïntegreerd en bent overtuigend in elk kanaal, zeker ook digitaal en activerend. Je denkt on, off, above, below, through, whatever the line. Je krijgt een kick van een goed idee maar ook van een feilloze uitvoering. Je wil graag dat je werk gezien wordt. Je wil spraakmakend werk maken, samen met onze copywriter. Die heeft ook een naam: Veerle Vandenbroucke. Een sterke creatieve madam en erg aangenaam gezelschap. Trust us.

Dit ben jij? Mail dan snel je CV, portfolio en motivatie naar kris@gutzandglory.be 

Digital producer / campaign manager

Je hebt een relevante ervaring in een gelijkaardige functie. Dat wil zeggen: jij hebt ervaring met planning, budgettering en oplevering van digitale projecten. En je hebt ervaring met het inplannen en opleveren van SEA en display campagnes.

Je beheert complexe digitale projecten, binnen budget en tijd. Je kan zowel je collega’s als externe leveranciers inplannen, sturen en opvolgen. Je waakt als een pitbull over de bottomline. Je goochelt met RFP’s en NDA’s. Je kan eenvoudige SEA campagnes inplannen en controleren. Je communiceert helder met je klanten over status en resultaat. Jij verheft spreadsheet templates tot kunst. Je kent benchmarks voor KPI’s uit het hoofd – en durft dat luidop toegeven. Een extra pluim voor een Google Adwords certificaat of kennis van Scrum.

Dit ben jij? Mail dan snel je CV, portfolio en motivatie naar frederic@gutzandglory.be

Ben je er helemaal klaar voor? Goed, nu wij nog. Je komt – als alles goed gaat – terecht in één van de hipste en snelst groeiende buurten van Gent: Dok Noord, in een zopas volledig gerestyled Nordic meets industrial meets vintage interieur (of zoiets). Je bent welkom bij een hecht en enthousiast team dat volop gaat voor creatief resultaat.

Previous Post
Next Post